S čím nosit tepláky? 5 jedinečných inspirací

04.01.2022 | Krása a móda

Dámské teplákové soupravy se již staly módou jako ultrapohodlná každodenní nabídka –⁠ a ne nutně jako kus oblečení, který se nosí výhradně doma nebo na sportovní aktivity. Svědčí o tom četné blogerky a milovnice módy, které rády kombinují tepláky s doplňky od návrhářů, více či méně typickými prvky oblečení nebo překvapivou obuví.

Dámské tepláky – inspirativní stylingové nápady

Při hledání nápadů na komplet s tepláky se vyplatí podívat se na instagramové dívčí profily nebo hledat inspiraci přímo na přehlídkových molech. K vytvoření módního outfitu nepotřebujete ty nejdražší doplňky od návrhářů – stačí vize nebo nápad. V tomto duchu představujeme oblíbené výběry módních návrhářů, které se skvěle hodí k teplákovým soupravám! A pokud hledáte dokonalé, měkké tepláky, podívejte se na akční nabídku Ozonee: https://ozonee.cz/cze_m_Zeny_Kalhoty_Teplaky-5118.html

1. Kabelka jako od návrháře

Černá nylonová kabelka Prada, ikonické modely Jacquemus nebo kazetové copánky Bottega Veneta jsou sny mnoha milovníků módy. Na trhu je však mnoho produktů v tomto stylu, které budou skvělým a zároveň ne samozřejmým doplňkem tepláků! Pronikání trendů a rozpoznatelných vzorů do mainstreamu je častým jevem – s jistotou tak můžete sáhnout po modelech levnějších značek.

2. Brýle v retro stylu

Sluneční brýle jsou charakteristickým doplňkem a vyplatí se vybrat takové, které skvěle doplní outfit s tepláky a zároveň dobře ochrání váš zrak. Ochotně vybíráme modely odkazující na módu 60., 70. nebo 90. let –⁠ inspirujte se návrhy Celine nebo Fendi a najděte své vysněné brýle!

3. Kostkovaná flanelová košile

Po přehození přes tričko nebo vypasovaný top vytváří kostkovaná flanelová košile jeden z nejpohodlnějších outfitů, jaký si lze s tepláky představit. Klidně ji můžete nosit každý den – je to perfektní volba do města i na neformální setkání s přáteli.

4. Baseballová čepice

Pokud ještě nemáte ve svém šatníku baseballovou, vyplatí se ji vyměnit! Tato čepice skvěle doplní sportovní (i s tepláky) a ležérní outfity. V zimě se hodí ke kabátům a péřovým bundám a v létě k topům, polokošilím a jednoduchým šatům.

5. Bunda a kovbojské boty

Taková kombinace je nejen výrazným odkazem na 90. léta, ale také volbou stylové ikony – princezny Diany! Volné tepláky zastrčené do širokých kovbojských bot, oversized sako a odvážné doplňky – ikonický outfit Lady Di stále stojí za to znovu vytvořit!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat